• Přihlášení

Profesionální techniky fotografování jídla

7. Postprodukce fotografií jídla

7. 1. Sloučení dvou kompozic

7. 2. Speciální maska

7. 3. Základy barevné kalibrace

7. 4. Retušovací postupy

7. 5. Selektivní úpravy

7. 6. Finalizace doostřením

Přehled kapitol

2. Výběr techniky a její ovládání

Úvod | Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla | Objektiv na fotografování jídla | Studiové vybavení za méně než 5000 Kč

3. Dekorace a pozadí při fotografování jídla

Tajemství 66 procent obrazové plochy | Kde získat levné rekvizity pro focení jídla

4. Kompozice a světlo při fotografování jídla

Nastavení světel, které funguje na každé jídlo | Dva základní úhly focení jídla

5. Pokročilé techniky při práci se světlem

Fotografování jídla z úhlu top view | Královská disciplína - fotografování hamburgeru | Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny | Fotografování jídla v protisvětle

6. Speciální efekty při fotografování jídla

Mlha | Voda | Zmrazení pohybu | Led a fotografie jídla

7. Postprodukce fotografií jídla

Sloučení dvou kompozic | Speciální maska | Základy barevné kalibrace | Retušovací postupy | Selektivní úpravy | Finalizace doostřením

8. Bonus

Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Franca Luise

Naše komunita na FB

Přidejte se k ostatním žákům do naší komunity

FB/akademieproduktovefotografie

Další kurzy

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu
Jak fotit víno - kurz focení
NEJNOVĚJŠÍ KURZ ROKU 2023

Kurz fotografování vína

Vhodné pro úplné začátečníky a pokročilé

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *