Profesionální techniky fotografování jídla
7. Postprodukce fotografií jídla
7. 1. Sloučení dvou kompozic
7. 2. Speciální maska
7. 3. Základy barevné kalibrace
7. 4. Retušovací postupy
7. 5. Selektivní úpravy
7. 6. Finalizace doostřením
Přehled kapitol
2. Výběr techniky a její ovládání
Úvod | Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla | Objektiv na fotografování jídla | Studiové vybavení za méně než 5000 Kč
3. Dekorace a pozadí při fotografování jídla
Tajemství 66 procent obrazové plochy | Kde získat levné rekvizity pro focení jídla
4. Kompozice a světlo při fotografování jídla
Nastavení světel, které funguje na každé jídlo | Dva základní úhly focení jídla
5. Pokročilé techniky při práci se světlem
Fotografování jídla z úhlu top view | Královská disciplína - fotografování hamburgeru | Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny | Fotografování jídla v protisvětle
6. Speciální efekty při fotografování jídla
Mlha | Voda | Zmrazení pohybu | Led a fotografie jídla
7. Postprodukce fotografií jídla
Sloučení dvou kompozic | Speciální maska | Základy barevné kalibrace | Retušovací postupy | Selektivní úpravy | Finalizace doostřením
Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Franca Luise
Naše komunita na FB
Přidejte se k ostatním žákům do naší komunity
FB/akademieproduktovefotografie