• Přihlášení

Profesionální techniky fotografování jídla

6. Speciální efekty při fotografování jídla

6. 1. Mlha

6. 2. Voda

6. 3. Zmrazení pohybu

6. 4. Led a fotografie jídla

Přehled kapitol

2. Výběr techniky a její ovládání

Úvod | Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla | Objektiv na fotografování jídla | Studiové vybavení za méně než 5000 Kč

3. Dekorace a pozadí při fotografování jídla

Tajemství 66 procent obrazové plochy | Kde získat levné rekvizity pro focení jídla

4. Kompozice a světlo při fotografování jídla

Nastavení světel, které funguje na každé jídlo | Dva základní úhly focení jídla

5. Pokročilé techniky při práci se světlem

Fotografování jídla z úhlu top view | Královská disciplína - fotografování hamburgeru | Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny | Fotografování jídla v protisvětle

6. Speciální efekty při fotografování jídla

Mlha | Voda | Zmrazení pohybu | Led a fotografie jídla

7. Postprodukce fotografií jídla

Sloučení dvou kompozic | Speciální maska | Základy barevné kalibrace | Retušovací postupy | Selektivní úpravy | Finalizace doostřením

8. Bonus

Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Franca Luise

Naše komunita na FB

Přidejte se k ostatním žákům do naší komunity

FB/akademieproduktovefotografie

Další kurzy

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu
Jak fotit víno - kurz focení
NEJNOVĚJŠÍ KURZ ROKU 2023

Kurz fotografování vína

Vhodné pro úplné začátečníky a pokročilé

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *