Profesionální techniky fotografování jídla
5. Pokročilé techniky při práci se světlem
5. 1. Fotografování jídla z úhlu top view
5. 2. Královská disciplína - fotografování hamburgeru
5. 3. Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny
5. 4. Fotografování jídla v protisvětle
Přehled kapitol
2. Výběr techniky a její ovládání
Úvod | Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla | Objektiv na fotografování jídla | Studiové vybavení za méně než 5000 Kč
3. Dekorace a pozadí při fotografování jídla
Tajemství 66 procent obrazové plochy | Kde získat levné rekvizity pro focení jídla
4. Kompozice a světlo při fotografování jídla
Nastavení světel, které funguje na každé jídlo | Dva základní úhly focení jídla
5. Pokročilé techniky při práci se světlem
Fotografování jídla z úhlu top view | Královská disciplína - fotografování hamburgeru | Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny | Fotografování jídla v protisvětle
6. Speciální efekty při fotografování jídla
Mlha | Voda | Zmrazení pohybu | Led a fotografie jídla
7. Postprodukce fotografií jídla
Sloučení dvou kompozic | Speciální maska | Základy barevné kalibrace | Retušovací postupy | Selektivní úpravy | Finalizace doostřením
Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Franca Luise
Naše komunita na FB
Přidejte se k ostatním žákům do naší komunity
FB/akademieproduktovefotografie