• Přihlášení

Profesionální techniky fotografování jídla

1. Úvod

V kurzu Vás čekají celkem 8 kapitol. Vpravo vidíte přehled lekcí a jednotlivých témat. Mezi lekcemi lze přepínat jak je libo, ale doporučuji začít od první lekce postupně.

 

Pod seznamem kapitol si stáhněte příručku ke kurzu, kde jsou uvedena základní nastavení fotoaparátu při fotografování jídla se studiovými záblesky. Doporučuji si toto nastavení vytisknout, abyste nemuseli pokaždé přemýšlet jak nastavit fotoaparát a mohli začít rovnou fotit.

 

Pojďme se do toho pustit. Uvidíte, že to není až tak náročné, když se budete držet postupů, které jsem pro vás připravil!



Přehled kapitol

2. Výběr techniky a její ovládání

Úvod | Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla | Objektiv na fotografování jídla | Studiové vybavení za méně než 5000 Kč

3. Dekorace a pozadí při fotografování jídla

Tajemství 66 procent obrazové plochy | Kde získat levné rekvizity pro focení jídla

4. Kompozice a světlo při fotografování jídla

Nastavení světel, které funguje na každé jídlo | Dva základní úhly focení jídla

5. Pokročilé techniky při práci se světlem

Fotografování jídla z úhlu top view | Královská disciplína - fotografování hamburgeru | Jak vyfotit steak aby se sbíhaly sliny | Fotografování jídla v protisvětle

6. Speciální efekty při fotografování jídla

Mlha | Voda | Zmrazení pohybu | Led a fotografie jídla

7. Postprodukce fotografií jídla

Sloučení dvou kompozic | Speciální maska | Základy barevné kalibrace | Retušovací postupy | Selektivní úpravy | Finalizace doostřením

8. Bonus

Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Franca Luise

Naše komunita na FB

Přidejte se k ostatním žákům do naší komunity

FB/akademieproduktovefotografie

Další kurzy

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu
Jak fotit víno - kurz focení
NEJNOVĚJŠÍ KURZ ROKU 2023

Kurz fotografování vína

Vhodné pro úplné začátečníky a pokročilé

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Profesionální techniky fotografování jídla

Detail kurzu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *